Bezoek onze

Conceptstore

Interesse in onze trouwringen? Breng dan vrijblijvend bezoek aan onze conceptstore te Izegem. Wij staan graag voor u klaar om onze nieuwste collecties aan u te presenteren.

Uw zoektocht naar de perfecte trouwring duurt ongeveer anderhalf uur. We nemen graag voldoende tijd om samen met u de collecties te bekijken, maak daarom liefst vooraf een afspraak. Een bezoek aan onze showroom is steeds vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting, wij maken steeds vooraf een prijsofferte op het moment van uw bezoek.

Online aankopen is veilig en makkelijk, echter voor de aanschaf van een luxeproduct prefereren onze klanten wel graag persoonlijk contact bij de aankoop en dit raden wij ook aan, zo maakt u de beste keuze!

Bij Fede di Oro wordt u verwelkomd in een authentiek herenhuis van begin 19e eeuw in hartje Izegem. Een uitgelezen plek waar u persoonlijk en in een hartelijke sfeer door ons wordt ontvangen. In een charmant en romantische kader worden onze exclusieve trouwringen voor u gepresenteerd door mezelf.

Createur van Fede di Oro

Persoonlijke aflevering

bij u thuis

Na de aankoop worden de trouwringen persoonlijk afgeleverd bij jullie thuis door Valerie.

Onze medewerkster Valerie komt uw trouwringen persoonlijk aan huis afleveren indien u dit wenst, dit is een service voor klanten uit Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brabant.

Service

bij u in de buurt

Valerie komt de trouwringen persoonlijk overhandigen bij u thuis. Samen met u wordt de correcte gravure bekeken, de afwerking van de ringen en alle gevraagde persoonlijke details van de ring gecheckt, dit is een persoonlijke service volledig kostenloos aangeboden door Fede di Oro.

We zijn pas tevreden als u ook 100% tevreden bent!

Geef hier uw postcode van uw woonplaats in om onze service te bekijken over gans België.

In {{ city }} komt Valerie van Fede Di Oro langs om persoonlijk uw trouwringen af te leveren bij u thuis. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden komt Valerie hiervoor ook bij u langs.

Klanten uit {{ city }} kunnen hun ringen komen ophalen in de winkel te Izegem tijdens de openingsuren. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden kan u hiervoor ook langskomen.

Once in awhile,
right in the middle of an ordinary life,
love gives us a fairy tale.